Comunitat Valenciana

Puig desitja que patronal i sindicats arriben un acord el més "ràpidament" possible en l'estiba

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha mostrat
En la imagen estibadores en Barcelona.
En la imagen estibadores en Barcelona.
EUROPA PRESS
En la imagen estibadores en Barcelona.

el seu desig que patronal i sindicats aconseguisquen un acord "el més ràpidament possible" en l'estiba, que duu a terme este dilluns la seua primera jornada de vaga, i ha indicat que la "crispació" seria "molt negativa" per a la Comunitat Valenciana.

Puig s'ha manifestat en estos termes davant els mitjans durant la seua visita a Castelló per a assistir al 50 aniversari de l'Hospital General Universitari de Castelló en ser preguntat sobre este tema.

"Estem molt preocupats perquè tot el que s'ha fet en estos dos anys ha significat un augment de més de 100.000 persones que estan treballant i abans no treballaven i eixe és el gran objectiu nostre: la creació de llocs de treball", ha apuntat el cap del Consell.

Sobre este tema, ha manifestat que "tot el que signifique un problema respecte a la creació de treball ens preocupa i volem que hi haja un acord entre la patronal i els sindicats el més ràpidament possible i que no se situe en la crispació que, finalment seria molt negativa per a la Comunitat Valenciana i, sobretot per al creixement econòmic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento