Comunitat Valenciana

El tramvia oferix este dilluns servicis mínims del 70% en les parades parcials

  • Metrovalencia oferix este dilluns uns servicis mínims del 70% durant la parada convocada pels sindicats en el tramvia de València. Les parades anunciades es portaran a efecte en la franja horària compresa de 8.00 a 10.30 hores i entre les 17.00 i 19.30 hores en les línies 4, 6 i 8.
Usuaris del tramvia de Metrovalencia
Usuaris del tramvia de Metrovalencia
GVA
Usuaris del tramvia de Metrovalencia

La Direcció General de Treball ha dictaminat, com a servicis essencials mínims, que es produïsquen el 70% de les circulacions ordinàries regulars dels tramvies durant les parades, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

A més, dimecres que ve 24 de maig hi ha convocades parades parcials pel col·lectiu d'agents d'estacions en la franja horària de 18.00 a 20.30 hores, que no afecten la circulació dels trens i tramvies. En este cas, de Treball ha dictaminat, com a servicis essencials mínims, el 55% del personal.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) lamenta les molèsties que puguen ocasionar estes mesures derivades de les parades convocades pels sindicats.

Els horaris d'estos servicis estan a la disposició dels usuaris en les instal·lacions i estacions de Metrovalencia, en el telèfon gratuït d'atenció al client 900461046 i en el lloc web www.metrovalencia.es, a més dels seus perfils de Facebook i Twitter.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento