Comunitat Valenciana

Mulet sobre Susana Díaz: "Ella mateixa s'inhabilita per a liderar l'esquerra o este país"

  • El senador de Compromís, Carles Mulet, ha afirmat este divendres que la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, "s'inhabilita per a liderar l'esquerra o este país" amb els seus insults a Compromís i ha considerat que els militants socialistes "no es mereixen este tipus de persones que no tenen mà esquerra".
Carles Mulet
Carles Mulet
EUROPA PRESS
Carles Mulet

Mulet, en roda de premsa a València per a presentar una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat, ha aclarit sobre este tema que "Díaz no té mà esquerra per a saber que si vol governar Espanya ha de ser amb forces" com Compromís, a qui "ha insultat des que va irrompre en l'escena política", o Podem. No obstant això, ha apuntat que Díaz confia a "poder governar amb Cs".

El senador ha afegit que està disposat a una rectificació per haver trencat dimarts passat una foto de la dirigent andalusa des de la tribuna d'oradors de la Càmera si ho fa ella primer per haver-los anomenat "esquerra inútil". "Davant un insult un respecte", ha exigit.

Sobre este tema, ha lamentat "la falta de valentia" del president de la Generalitat, Ximo Puig, per no eixir en defensa, no seua, sinó dels seus socis de Govern i que no haja demanat a Díaz que baixe el to.

"Quan Díaz parla d''esquerra inútil' insulta quatre consellers, una vicepresidenta, milers de militants i fins i tot Puig perquè si governa amb una esquerra inútil una miqueta d'inútil també tindrà", ha rebatut.

A més, ha negat que la seua actitud amb Díaz siga masclista. "Si una persona m'insulta jo conteste, és igual que siga home o dona, o la seua identitat sexual o color", ha aclarit. O és que per ser dona té impunitat?", ha qüestionat Mulet, que ha apuntat que els masclistes són qui defenen que una dona no se li puga criticar simplement per ser dona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento