Comunitat Valenciana

Choví, a la conquesta dels xiquets amb salses sense conservants i dissenys de Frozen i Star Wars

  • Grup Choví, empresa valenciana dedicada a les salses especialitzades, s'ha llançat a la conquesta del públic infantil amb 'Choví Kids!', una gamma de salses millorades nutricionalment i amb un packaging que tindrà com a protagonistes els dissenys Disney Frozen i Star Wars.
Salses Choví Kids de Star Wars i Frozen
Salses Choví Kids de Star Wars i Frozen
CHOVÍ
Salses Choví Kids de Star Wars i Frozen

La companyia, que va tancar el passat exercici amb quasi 35 milions de facturació, ha llançat les propostes KetchupKids i MayoKids sense conservants, sense gluten, sense lactosa i amb moltes menys calories que les receptes habituals.

Es tracta de la primera incursió de la companyia en un segment especialment complex, el d'alimentació infantil, donada la seua regulació i alt nivell d'exigència dels compradors, els pares. "L'objectiu ha sigut clar en tot moment, volíem presentar les millors receptes per al públic infantil, que conservaren el sabor de les originals i al mateix temps foren les més saludables. El resultat és Choví Kids!", ha explicat Enrique Choví, director general de la companyia.

En el cas KetchupKids es tracta d'un producte amb molta més tomaca que la resta de propostes existents, sense conservants, sense gluten, i amb al voltant d'un 32% menys de calories que les salses de la seua gamma, lliure de sucres afegits, amb menys contingut en sal i font de fibra, la qual cosa ajuda en el correcte funcionament del tracte intestinal.

En el cas de MayoKids, a més d'estar elaborada amb oli de girasol, té al voltant d'un 40% menys de greixos que les salses similars i un 39% menys de calories, és 100% gluten free i està lliure de lactosa i conservants.

A més, la companyia ha comptat per a recolzar el llançament de Choví Kids! amb dos importants llicències, Disney Frozen i Star Wars, que vestiran amb 12 dissenys exclusius els còmodes envasos dosificadors de KetchupKids i de MayoKids.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento