Comunitat Valenciana

Educació trau a licitació el nou col·legi 103 i preveu començar l'obra en el 1r trimestre de 2018

  • El pressupost base de licitació és de 7.073.199,81 euros (IVA exclòs) i el valor estimat del contracte és de quasi 8,5 milions.
  • Ara s'obri un termini de dos mesos perquè les empreses constructores puguen presentar les seues ofertes.
  • El centre es troba en barracons des de la seua obertura i l'any passat va haver de ser desallotjat en diverses ocasions a causa de les fortes pluges.
Imatge del col·legi 103
Imatge del col·legi 103
AMPA 103
Imatge del col·legi 103

La Conselleria d'Educació ha tret a licitació la contractació de les obres de construcció del nou CEIP 103 de València, que preveu que comencen en el primer trimestre de 2018.

El pressupost base de licitació, segons les condicions publicades este dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), és de 7.073.199,81 euros (IVA exclòs) i el valor estimat del contracte és de quasi 8,5 milions.

Des de la publicació en el diari oficial del concurs de licitació d'obra, s'obri un termini de dos mesos perquè les empreses constructores puguen presentar les seues ofertes. El pròxim estiu començaran els tràmits per a estudiar totes les propostes i està prevista la data de finals de 2017 per a la resolució de l'adjudicació. Finalment, l'administració educativa estima que l'obra s'iniciarà durant el primer trimestre de 2018.

Sobre este tema, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assenyalat que amb al publicació de la licitació en el DOGV "les empreses ja es poden presentar per fer realitat la construcció d'un centre que ha estat tant anys en barracons fruit d'una nefasta gestió del PP, que no va saber resoldre el problema ni va voler posar solució".

L'actual Consell, en canvi, "en dos anys ha pogut solucionar-ho, malgrat els obstacles que hem tingut en el procés, i fer realitat que l'escola puga ser construïda i que tinga unes instal·lacions dignes per a l'alumnat", ha asseverat Marzà.

La comunitat educativa del col·legi 103 porta anys reivindicant noves instal·lacions, ja que el centre es troba en barracons des de la seua obertura. L'any passat va haver de ser desallotjat en diverses ocasions a causa de les fortes pluges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento