Comunitat Valenciana

Detingut per amenaçar amb una pistola de joguet l'home que li va vendre menys droga de la pactada

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València dos hòmens de 25 i 31 anys com a presumptes autors d'un delicte d'amenaces i tràfic de drogues, després d'amenaçar un d'ells l'altre amb una espasa i una pistola de joguet perquè no estava conforme amb la quantitat de marihuana que li havia venut, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

La baralla es va produir entre dos veïns d'un domicili del districte valencià d'Exposició i els agents van ser alertats pel 091.

Una vegada allí, van localitzar un home visiblement nerviós amb una espasa, un revòlver de joguet i una borsa amb marihuana en el sòl.

Després de les perquisicions, els policies van esbrinar que l'home havia anat a casa del seu veí a comprar-li 15 grams marihuana i que en tornar a la seua casa es va adonar que la quantitat de la droga no era la que havien pactat, per la qual cosa va tornar i li va amenaçar amb una espasa tipus espartana d'uns 70 centímetres i un revòlver detonador de joguet.

Per açò, els dos sospitosos van ser detinguts per un presumpte delicte de tràfic de drogues i amenaces, respectivament. Els dos compten amb antecedents policials i un és d'origen algerià i l'altre de la la Costa d'Ivori.

Finalment, un arrestat ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de personar-se davant l'autoritat quan siga requerit, i l'altre ha passat a disposició judicial a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento