Comunitat Valenciana

Berklee College celebra el 29 d'abril la quarta edició de TEDxBerkleeValencia

  • Se celebrarà el dissabte 29 d'abril a les 16 hores en l'Aula Magistral del Palau de les Arts Regna Sofia baix el tema 'Unexpected Outcomes'.
  • Les entrades per a l'esdeveniment estan ja disponibles per 25 euros en www.tedxberkleevalencia.com.
  • Participaran artistes, líders i emprenedors internacionals com Eduardo Cabra, Justina Omokhua, Aithan Shapira, entre altres ponents.
El Campus De València De Berklee
El Campus De València De Berklee
EUROPA PRESS
El Campus De València De Berklee

El campus a València de Berklee College of Music celebra la quarta edició de TEDxBerkleeValencia, que tindrà lloc el dissabte 29 d'abril a les 16.00 hores en l'Aula Magistral del Palau de les Arts Regna Sofia baix el tema 'Unexpected Outcomes' (Resultats Inesperats), segons ha informat esta institució acadèmica en un comunicat.

Fruit de l'aposta de Berklee per la creativitat, la innovació i l'excel·lència, en 2014 la seu valenciana de la institució va iniciar l'organització d'este esdeveniment de la mà d'un grup d'alumnes del màster en Global Entertainment and Music Business, i des d'aleshores ha celebrat este esdeveniment que ha esgotat totes les entrades en les seues edicions anteriors.

En 2017, TEDxBerkleeValencia presenta una llista d'artistes, líders i emprenedors internacionals com Eduardo Cabra, més conegut pel seu nom artístic Visitante en Calle 13 i guanyador de nombrosos Grammy Llatno; Justina Omokhua, directora Global de Continguts d'Apple; o Aithan Shapira, Estratega de Lideratge i Director Executiu de Making to Think. Estos són només alguns dels ponents que compartiran els seus 'Resultats Inesperats' en connexió amb el tema de TEDxBerkleeValencia d'enguany. Estudiants i professors de Berklee també participaran en l'esdeveniment mitjançant actuacions musicals en directe.

Les entrades per a l'esdeveniment estan ja disponibles per 25 euros en www.tedxberkleevalencia.com. L'esdeveniment es desenvoluparà íntegrament en anglés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento