Comunitat Valenciana

Puig, sobre la unitat del PSOE després de la mort de Chacón: "Sense fraternitat no hi ha socialisme"

  • El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha indicat este dimarts, en ser preguntat sobre si la unitat que ha mostrat el PSOE entorn de la figura de l'exministra Carme Chacón ha de "continuar", que la fraternitat és "un valor fonamental de la il·lustració i el socialisme", per la qual cosa "sense fraternitat no hi ha socialisme", ha subratllat.
Ximo Puig en una foto d'arxiu
Ximo Puig en una foto d'arxiu
Europa Press
Ximo Puig en una foto d'arxiu

Així ho ha manifestat Puig als mitjans de comunicació a Castelló, abans de realitzar una visita a l'empresa KERAjet, en ser preguntat sobre si la "unitat" que ha exhibit el partit socialista entorn de Carme Chacón ha de "continuar o va ser solament un miratge".

Sobre este tema, el també president de la Generalitat Valenciana ha incidit que la fraternitat és "un valor fonamental de la il·lustració i el socialisme". "Sense fraternitat no hi ha socialisme", ha subratllat Ximo Puig.

D'altra banda i qüestionat sobre si alguna vegada Chacón li va comentar que havia patit "masclisme mediàtic i institucional", Puig ha lamentat que Chacón "no és cap excepció" i en esta societat hi ha "estereotips masclistes molt importants".

"Carme (Chacón) va trencar molts motles i va ser molt avançada en molts aspectes i estic segur que en molts moments va tindre eixa sensació, però, en qualsevol cas, ella va tindre el coratge, la fortalesa i la decisió per a superar qualsevol barrera i ha fet una gran aportació en el que és la igualtat a Espanya", ha resolt Puig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento