Comunitat Valenciana

La Oreja de Van Gogh, Manel i Gener se sumen als concerts de la Gran Fira de València

  • En aquesta cita es reforça la presència de la música en valencià a la Gran Fira de València.
  • "Les millors vendes enguany també les estan protagonitzant els grups que canten en valencià", diu Pere Fuset.
  • Segons l'edil, començar abans la planificació permetrà oferir una fira amb "una millor promoció prèvia i més completa".
L'Oreja de Van Gogh
L'Oreja de Van Gogh
Europa Press
L'Oreja de Van Gogh

Els concerts de la Gran Fira de València del pròxim mes de juliol comptaran també en el seu cartell definitiu amb La Oreja de Van Gogh, Manel, Gener i Geografies. Així, estes noves confirmacions s'uneixen als grups internacionals UB40, Jamie Cullum, Alpha Blondy, Madeleine Peyroux, Chick Corea & Bela Fleck o Carlos Vives al costat dels nacionals Love of Lesbian, Leiva o Celtes Cortos.

Amb estes novetats s'amplia l'oferta anunciada fins als 16 concerts, segons ha informat la Regidoria de Cultura Festiva que ha destacat que la proposta està comptant amb "un gran acolliment segons reflecteix la venda d'entrades per endavant".

Concretament, el dimecres 12 de juliol les portes del recinte s'obriran a les 20 hores per a donar entrada als seguidors de la Oreja de Van Gogh; quatre dies abans, el dissabte dia 8, serà el torn per a Manel, Gener i Geografies, una cita amb la qual es reforça la presència de la música en valencià a la Gran Fira de València després que l'any passat el concert més multitudinari fóra el d'Aspencat i Auxilio.

"La música en valencià serà, de nou, un dels grans atractius d'una Gran Fira de València que se situa com un gran dinamitzador cultural i econòmic en ple estiu en la nostra ciutat", ha destacat el regidor responsable de l'àrea de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha apuntat, a més, que "les millors vendes enguany també les estan protagonitzant els grups que canten en valencià".

Fuset ha indicat que la venda d'entrades està demostrant la "bona acceptació" del cartell provisional en el qual destaca especialment les vendes per als concert de Txarango, VaDeBo i Pupil·les Dilatives i per al d'Ara Malikian, amb prop de 2.000 entrades venudes per a cadascuna de les dos cites. "Estes dades indiquen que va ser un encert avançar al mes de febrer l'anunci de les primeres actuacions tancades per als concerts de la Gran Fira de València", ha ressaltat.

En este sentit, ha explicat que la planificació de la Gran Fira enguany ha començat abans, la qual cosa permetrà oferir una fira amb "una millor promoció prèvia i més completa" que oferirà "moltes sorpreses encara" que aniran anunciant perquè "en arribar juliol ningú vullga quedar-se a casa", ha assegurat Fuset, qui també ha recordat que els preus fixats per a esta cita estiuenca són "molt competitius" en comparació dels quals s'han de pagar per a gaudir dels mateixos artistes en altres ciutats de l'Estat i d'Europa.

"No solament reforcem el paper de la Gran Fira de València com a dinamitzador cultural, sinó que també generem turisme musical amb els beneficis econòmics que açò comporta per a la nostra ciutat i tot el seu sector productiu", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento