Comunitat Valenciana

La Carrera de la Dona reunirà 15.000 participants este diumenge amb dorsal contra la violència de gènere a València

  • La 'marea rosa' de la Carrera de la Dona Central Lechera Asturiana de València, en la qual participaran 15.000 dones, prendrà els carrers de la capital del Turia a les 9.00 hores del diumenge en el que suposa un nou rècord de participació de la prova.
Nova edició de rècord de la Carrera de la Dona de València
Nova edició de rècord de la Carrera de la Dona de València
ORGANIZACIÓN
Nova edició de rècord de la Carrera de la Dona de València

Totes les participants lluiran el dorsal 016 en la primera cita del calendari del circuit nacional que reunirà 130.000 participants entre les huit proves amb l'objectiu d'ajudar en la difusió del nombre d'atenció a la víctima de la violència de gènere i fer visible la solidaritat amb els qui la patixen.

Durant la prova es retrà homenatge a Krisztina Szabo, resident a Benicàssim, que va participar en la Carrera de la Dona de València en 2016 i que va ser assassinada per la seua parella el passat mes de juliol.

En total seran 1.000 dones més que en 2016 les que participen en la prova, amb les inscripcions esgotades fa un mes, que té 7,4 quilòmetres de recorregut i que inclou un festival de fitness en la zona de meta. El divendres i dissabte es podran arreplegar els dorsals en la mostra Sport Woman en Fira València de 10 a 20 hores.

La carrera ha sigut presentada oficialment amb la presència de María Teresa Girau Melià, regidora delegada d'Esports de l'Ajuntament de València, Helena Alloza, gerent de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a València, Natacha López, guanyadora de l'edició 2015 i que l'any passat va córrer en totes les carreres del circuit nacional al costat de les seues germanes mentre era tractada d'un càncer de mama, i Henar Calleja, representant de l'organització de Sport Life.

La carrera partirà de l'Avinguda del Port i l'arribada en el Passeig de Neptú, en l'esplanada del Passeig Marítim adjacent a l'Hotel Les Arenes i l'escultura de l'actor Ferrandis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento