Comunitat Valenciana

Bromera edita un quadern didàctic i distribuïx més de 7.000 cartells per a commemorar el Dia del Llibre

  • La Fundació Bromera ha editat un quadern didàctic i ha distribuït més de 7.000 cartells commemoratius entre els centres escolars d'Educació Primària i Secundària i les llibreries i les biblioteques de la Comunitat Valenciana i Catalunya amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i el Dia Internacional del Llibre i els Drets d'Autor, que se celebren el 2 d'abril i el 23 d'abril, respectivament.

Baix el lema 'Viu la lectura, llig la vida', els cartells, que han sigut il·lustrat per l'artista valencià Miguel Ángel Díez, busquen incentivar la lectura entre els jóvens.

A més, la Fundació Bromera ha preparat una guia didàctica dedicada als aniversaris literaris que es commemoren este 2017 com l'Any Sor Isabel de Villena, l'Any Miguel Hernández, l'Any Blasco Ibáñez, el centenari del naixement de Joan Valls i el 25 aniversari de la mort de Joan Fuster amb l'objectiu d'aconseguir que estes festivitats se celebren a tot el món i que els lectors coneguen als autors valencians. La guia està dirigida a xiquets d'entre 8 i 12 anys i inclou tres microrelats escrits per Mercè Climent, Ferran Bataller i Maria Dolors Pellicer.

A més d'activitats didàctiques sobre els textos i informació, el quadern inclou recomanacions per edats amb detall de l'autor, l'editorial i l'any d'edició, la qual cosa ajudarà els lectors a trobar els llibres en la biblioteca o a la llibreria i permetrà als docents i els mediadors culturals treballar les activitats de la guia a l'aula. La publicació es pot descarregar de manera gratuïta des del lloc web de la Fundació Bromera.

I CONCURS ESCOLAR DE MICRORELATS

D'igual manera, l'entitat engega enguany una nova iniciativa relacionada amb les celebracions del mes del llibre: el I Concurs Escolar de Microrelats amb la finalitat d'estimular els treballs de creació sobre la importància de la lectura.

El certamen estarà obert a tots els alumnes d'Educació Primària o d'Educació Secundària i per a participar, els jóvens només hauran de presentar abans del 28 d'abril un microrelat que no supere les vint línies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento