Comunitat Valenciana

Sandra Mínguez desvetla que no serà candidata a secretària general de Podem a la Comunitat Valenciana

  • La diputada de Podem en les Corts i exsecretària d'Organització de Podem a la Comunitat Valenciana, Sandra Mínguez, ha anunciat este dimarts que no es presentarà com a candidata la Secretaria General de Podem en la regió.
Sandra Mínguez (archivo)
Sandra Mínguez (archivo)
PODEM FLICKR
Sandra Mínguez (archivo)

"És una decisió que porte meditant des de fa setmanes, moltes persones a les quals estime m'han animat perquè fera el pas i fóra una de les portaveus d'una candidatura renovadora per a Podem, però finalment he decidit renunciar a ocupar un nou lloc de responsabilitat orgànica en el futur de Podem", ha assenyalat en un comunicat.

Mínguez ha recordat que en els tres anys d'història de Podem s'ha "deixat la pell" primer treballant en tasques d'organització i com una de les portaveus del cercle de Podem València, i després en la Secretaria d'Organització autonòmica.

"M'he esforçat per ser útil per a la major ferramenta del canvi del país des de la Transició i he criticat els errors que crec que que s'han comès en el Consell Ciutadà Valencià: errors sobre la falta de full de ruta valencià, sobre la incapacitat d'integrar les diferències en els debats i errors sobre l'arrelament en el territori", ha dit.

A més, ha subratllat que malgrat haver rebut crítiques i afalacs en estos tres anys, està "tranquil·la per haver sigut honesta i generosa en cada minut" que ha dedicat a la formació morada.

En les pròximes setmanes, ha avançat, treballarà en el procés del corrent 'Aprofundir el Canvi', que considera "una iniciativa brillant, participativa i democràtica que compta amb algunes de les persones més vàlides" que ha conegut en Podem i que estan "absolutament preparades per a afrontar els grans reptes que té l'organització per davant".

"A partir del 21 de maig deixaré de tindre responsabilitats orgàniques en Podem, però continuaré com a diputada en els Corts per a complir amb la confiança depositada per tanta gent, especialment en polítiques d'educació, que ha sigut i és la meua passió i el motiu que em va portar a Podem", ha remarcat.

Així, la diputada ha volgut agrair en el comunicat a totes les persones que han compartit amb ella estos tres anys: "A les que heu estat al meu costat, a les que heu coincidit amb mi i les que heu debatut honestament amb mi per a plantejar opcions diferents". "Seguim treballant juntes, però des d'una altra posició. Sí es pot, que ningú ens diga el contrari, ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento