Comunitat Valenciana

Air Nostrum i Vueling comencen a operar este diumenge la ruta Barcelona-València amb enllaços a Amèrica

  • Les aerolínies Iberia Regional/Air Nostrum i Vueling començaran a operar este diumenge 26 de març la ruta entre Barcelona i València que permetrà connectar amb vols continentals i, a partir de juny amb els enllaços a Sant Francisco, Buenos Aires, Los Angeles i Punta Cana de LEVEL.
Vueling
Vueling
EUROPA PRESS
Vueling

La comercialització conjunta permet als passatgers combinar els vols d'anada i tornada de les dues companyies, així com en el mateix dia des de qualsevol de les ciutats. Els vols estan a la venda des de 44 euros per trajecte, tot inclòs, segons ha informat Vueling en un comunicat.

Amb l'inici oficial de la programació d'estiu este pròxim diumenge, Iberia Regional/Air Nostrum i Vueling arranquen esta connexió, que ha tingut uns vols especials avançats per a coincidir amb les Falles a València.

El programa de vols permet viatjar des de València, via Barcelona, a les principals destinacions continentals, com els del Regne Unit, França, Alemanya, Holanda o Itàlia.

A més, este estiu s'ampliaran les connexions amb algunes de les rutes operades per LEVEL, la nova marca del Grup IAG per a vols de llarg radi de baix cost. Els passatgers valencians podran connectar a Barcelona amb els vols a Sant Francisco, Buenos Aires, Los Angeles i Punta Cana que oferirà la nova aerolínia des del pròxim mes de juny.

Air Nostrum operarà un vol de dilluns a divendres amb eixida de Barcelona a les 7.40 hores i des de València a les 9.05, la qual cosa permetrà als passatgers estar en destinació a primera hora del matí, ja que la durada del trajecte és inferior a una hora. La flota utilitzada seran reactors Bombardier CRJ900, amb capacitat per a 90 passatgers.

Per la seua banda, Vueling operarà tots els dies en horari de vesprada. Els vols amb origen Barcelona desenganxaran des de l'aeroport del Prat a les 16.55 hores i de Manises (València) a les 18.30 hores. La companyia operarà la ruta amb el model d'avió Airbus A320, amb seients per a 180 passatgers.

RESERVES COMBINADES

La nova connexió Barcelona-València disposarà de codi compartit amb Iberia, la qual cosa permetrà als clients realitzar les seues reserves amb qualsevol de les dos companyies, fins i tot de forma combinada per a l'anada i la volta, des del lloc web d'Iberia o a través de les agències de viatges.

La combinació de l'operació de les dues companyies permet l'anada i tornada en el dia des de qualsevol de les dues ciutats i facilita tant els viatges de negocis com les escapades de caps de setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento