Comunitat Valenciana

Detinguts dos jóvens per atracar a menors a Oriola

  • La Policia Nacional d'Oriola (Alacant) va detindre dijous passat dos jóvens de 19 i 25 anys per la seua presumpta implicació en cinc robatoris amb violència i intimidació sobre menors.

Segons la Comissaria provincial, la investigació es va iniciar a finals de l'any passat, quan els agents van rebre diferents denúncies sobre robatoris comesos en el centre de la ciutat de la Vega Baixa i les víctimes de la qual eren totes menors d'edat.

La investigació va llançar que eren sempre els mateixos suposats autors: dos hòmens que cometien els assalts amb la cara semicubierta amb bragues i caputxes. Actuaven sobre menors d'edat, per a sostreure'ls principalment diners i els seus telèfons mòbils. Per a açò, esgrimien armes blanques o els intimidaven verbalment fins que aconseguien el seu objectiu; i després fugien a la carrera.

Els agents van aconseguir identificar els presumptes autors i es va establir un dispositiu per a aconseguir la seua detenció el dijous 16 de març. Els dos detinguts, acusats de cometre cinc robatoris amb violència i intimidació, van ingressar a la presó el dissabte 18 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento