Comunitat Valenciana

Els hotels del centre de la ciutat tanquen unes Falles de rècord amb una ocupació del 100%

  • En l'àrea metropolitana de la situa la xifra s'ha situat en el 90%, segons dades provisionals.
  • El president de la Unió Hotelera de la província, Ximo Solà, pensa que han sigut unes Falles "excel·lents i molt millors que les de l'any passat".
  • Solà ha apuntat que, des de punt de vista hoteler, "és millor que les festes caiguen en cap de setmana".
Públic assistent a una mascletà
Públic assistent a una mascletà
Europa Press
Públic assistent a una mascletà

Hotels de València han tancat estes Falles de 2017 amb unes xifres de rècord amb registres d'ocupació que han aconseguit el 100% en les zones del centre de la ciutat i del 90% en la seua àrea metropolitana. Així ho han assenyalat en declaracions a Europa Press, el president de la Unió Hotelera de la província de València, Ximo Solà, qui ha destacat que les festes d'enguany han sigut "excel·lents" i de les millors d'últims anys.

D'esta manera, ha indicat que els hotels del centre de la ciutat de València han registrat una ocupació del 100%, mentre que ha sigut del 90% el seu l'àrea metropolitana, encara que ha incidit que encara segueixen recaptant dades d'ocupació de les festa per a fer un balanç més detallat. No obstant açò, Solà ha valorat que han sigut unes Falles "excel·lents i molt millors que les de l'any passat".

Al seu juí, estes xifres són conseqüència de la major afluència de visitants a les primeres Falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco perquè enguany "han caigut molt bé" amb un cap de setmana per davant que, a més, ha coincidit amb que en altres regions d'Espanya este dilluns era festiu.

Per açò, ha apuntat que, des de punt de vista hoteler, "és millor que les festes caiguen en cap de setmana" perquè així turistes nacionals poden acudir a la ciutat i gaudir de les festes. "Sóc un dels convençuts que el millor és que les Falles caiguen sempre en cap de setmana per a millorar l'ocupació hotelera", ha apuntat Solà per a qui, no obstant açò, el dilema que estes festes se celebren sempre en cap de setmana li correspon solucionar-ho als fallers perquè "esta és la seua festa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento