Comunitat Valenciana

Bonig després de les presumptes gravacions al PPCV en les Corts: són "mecanismes no molt ortodoxos ni legals"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que "s'ha acabat el tema de la moció de censura" a Gandia (València) contra l'alcaldessa socialista, Diana Morant, i ha indicat que Ciutadans (Cs) "ha de saber què vol ser de major". "El PP no vol arribar al poder a qualsevol preu; volem llum i taquígrafs, quan calga negociar una cosa que es diga, vist que tot es revela i s'utilitzen mecanismes no molt ortodoxos ni legals", ha criticat la 'popular'.

Bonig s'ha manifestat en estos termes en declaracions als mitjans en la seu del PPCV a València després de presentar els avals per a revalidar el seu càrrec, en ser preguntada per si el PP encara té l'objectiu de fomentar una moció de censura a Gandia al costat de Cs després de les suposades gravacions i missatges de whatsapps entre les dues formacions sobre este assumpte.

"Sincerament no; arribats a hores d'ara i després de quasi dos anys el que no anem a fer és intentar ajudar a qui voluntàriament va donar el govern de Gandia a una amalgama d'esquerres i radicals i que aparega com el salvador", ha indicat el referència a Cs.

La 'popular' ha destacat que el seu partit "s'ha renovat", i ha precisat que a Gandia "va haver-hi una renovació important", per la qual cosa la formació "va a seguir treballant per a aconseguir la majoria absoluta i el govern en 2019".

"Cs ha de saber què és el que vol ser de major, no pot ser ara sí i ara no", ha indicat Bonig respecte a les mocions de censura en esta i altres localitats. "El PP no vol arribar al poder a qualsevol preu; volem llum i taquígrafs, quan calga negociar alguna cosa que es diga, vist que tot es revela i s'utilitzen mecanismes no molt ortodoxos ni legals", ha apuntat en referència a les suposades gravacions en un despatx de les Corts al diputat 'popular' José Císcar.

Així, ha assegurat que "en cas que hi haja un projecte seriós, parlarem, però a Gandia no" perquè "se li ha oferit -a Cs- moltes vegades". "Pareix que ara Cs està espantat i vol llavar la seua imatge, doncs que no compte amb el PP", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento