Comunitat Valenciana

Oltra felicita Empar Marco i diu que la seua elecció suposa el "tir d'eixida" perquè la nova RTVV veja la llum

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha felicitat Empar Marco i ha subratllat que la seua elecció suposa el "tir d'eixida" perquè la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) "veja la llum al final del túnel".
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
EUROPA PRESS
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per la nova directora general de l'ens públic, proposada este dijous, i per si existix algun termini per a l'engegada de la CVMC.

El primer que ha fet Oltra és traslladar la seua felicitació a Empar Marco i ha posat en valor la manera en la qual s'ha dut a terme este procés de selecció del director general de l'ens públic "tenint en compte el currículum i la professionalitat", ha posat com a exemples.

Ha firmat que els tres finalistes a ser directors de la CVMC -al costat de Marco es trobaven Salvador Enguix i Josep Ramón Lluch- són "molt vàlids" i ha estès la seua felicitació a estos altres dos finalistes.

Oltra ha recordat que l'elecció de la directora de la CVMC s'ha pres per "majoria qualificada, atenent criteris professionals" i ha destacat que la decisió "suposa el tir d'eixida per a començar a veure la llum al final del túnel i tornar a tindre una televisió i ràdio públiques", ha dit.

En relació amb la data d'inici de les emissions de l'ens, Oltra ha asseverat que no s'atrevix a donar cap perquè "és una qüestió que està en mans del Consell Rector".

També ha insistit que des del Consell seguixen amb la política de no interferir en els òrgans independents i professionals de la Corporació Valenciana de Mitjans. "En tot cas -ha agregat- el govern sempre pretén que les emissions comencen al més prompte possible i que els valencians recuperen un servici públic que vam perdre per decisió de l'antic govern del PP", ha lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento