Comunitat Valenciana

EUPV exigix a la directora de la CVMC "un gir de 180 graus" i que treballe "des de ja" pel retorn d'extreballadors

  • Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha exigit a la directora general proposada pel Consell Rector la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC), Empar Marco, que "treballe des de ja" pel retorn dels extreballadors de l'extinta Radiotelevisió Valenciana (RTVV) al nou ens, a més d'"un gir de 180 graus" en la nova radiotelevisió pública autonòmica.

En un comunicat, el coordinador d'EUPV, David Rodríguez, ha felicitat Marco per ser la triada per a dirigir la nova RTVV, si bé li ha reclamat que "un dels seus principals objectius siga recuperar la plantilla de l'antic ens en la nova CVMC".

"Esperem que Marco done un gir de 180 graus i done suport als treballadors i treballadores i el seu retorn després de donar-los l'esquena l'actual Govern autonòmic", ha reivindicat.

Així, el responsable de la formació d'esquerres ha denunciat que "fins ara, ni PSPV, ni Compromís ni Podem han estat a l'altura de les circumstàncies", sinó que "s'han posat del costat d'aquells que van deixar el País Valencià sense un mitjà de comunicació propi en la nostra llengua i van acabar amb el present i el futur laboral de molta gent".

Per això, Rodríguez ha manifestat la seua confiança en què "la nova directora general canvie esta direcció", i li ha demanat que siga "coherent" i "procedisca al rescat dels treballadors de RTVV".

DEMANA GESTIÓ I CONTROL DEMOCRÀTIC

Al mateix temps, el titular d'EUPV ha incidit que "el que realment necessita el poble valencià és un mitjà de comunicació públic, cent per cent al servici de les necessitats del País Valencià i amb gestió i control democràtics".

"Esquerra Unida ha estat en tot moment al costat de la plantilla de RTVV i ara és el moment que la nova directora general de RTVV es pose a treballar per recuperar els professionals del nou ens", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento