Comunitat Valenciana

El rector de Sant Nicolau espera que "arribe una paraula de diàleg" de l'Ajuntament sobre les campanes

  • El rector i sacerdot de l'Església de Sant Nicolau de València, Antonio Corbí, ha lamentat este divendres que, "de moment, l'única cosa que he rebut de l'Ajuntament és el requeriment de prohibició" per al toc regular de les campanes "ni una sola paraula més". No obstant açò espera "que arribe una paraula de diàleg" i ha assegurat que "se'n va a fer tot el possible per a arribar a un acord".
Campanar de Sant Nicolau
Campanar de Sant Nicolau
ALBERTO SÁIZ/AVAN
Campanar de Sant Nicolau

Corbí ha realitzat estes declaracions als mitjans de comunicació després de presentar els nous treballs de restauració que se'n va a dur a terme en la parròquia, en ser preguntat sobre volteig de campanes, després que el consistori haja decidit suspendre els tocs regulars del campanar de la parròquia de Sant Nicolau i en altres esglésies del centre, davant les denúncies veïnals pel soroll, i en aplicació de l'Ordenança Municipal contra la Contaminació Acústica aprovada en 2008.

El sacerdot ha volgut precisar que "el veí que presenta la queixa és un" mentre per contra són "milers" els veïns que estan arreplegant firmes a través de la plataforma online Change.org per a demanar que les seues campanes tornen a sonar.

Així mateix ha assegurat que fins a hui no l'han convocat "a cap reunió" encara que confia que el tema se solucione: "els valencians som gent amb imaginació, amb alegria i amb bona voluntat", ha ressaltat. I sobre les possibles solucions ha assenyalat que "els tècnics tenen la paraula".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento