Comunitat Valenciana

Restaurants valencians proposen 48 menús "romàntics" per a degustar en Sant Valentí

  • Un total de 46 restaurants de València i província han elaborat 48 menús "romàntics" per a degustar en Sant Valentí, acompanyats amb activitats complementàries com a actuacions de música en directe, concursos de ball o nits d'hotel en parella.
Presentación del catálogo de Menús de San Valentín
Presentación del catálogo de Menús de San Valentín
FEHV
Presentación del catálogo de Menús de San Valentín

La seu de la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) ha acollit la presentació d'esta nova edició del 'Catàleg de Sant Valentí', que recopila les propostes gastronòmiques dels restaurants de València per a la celebració del Dia dels Enamorats.

Este catàleg, editat per la Confederació Empresarial d'Hoteleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR), arreplega una àmplia gamma de propostes gastronòmiques que van des de la a cuina en restaurants amb sols Repsol o reconeixements de la Guia Michelín, com Apicius, Kaymus o Montes, a menús més populars amb preus que oscil·len entre els 10 i els 250 euros, en locals que inclouen nit d'hotel i desdejuni.

Així, del 10 al 18 de febrer els qui vullguen celebrar en parella el Dia dels Enamorats en algun dels restaurants trobaran aperitius, entrants, plats principals, begudes o postres amb un toc romàntic: cors de salmó, bocades d'amor ibèric, "vol au vent" de la passió, sweetlove cake, polp enamorat, còctel de la fruita prohibida o ensalada Cupido.

En el catàleg figuren tots els horaris, preus, dies de vigència dels menús dels 46 establiments de València cabdal i altres poblacions de la província com Alboraia, Pobla de Farnals, Cullera, El Palmar, El Puig, Burjassot, Catarroja, Beniparrell, Albal i Puçol.

L'acte de presentació, en el qual ha participat el president de la FEHV, Manuel Espinar, juntament amb el delegat territorial de l'ONCE, José Manuel Pichel, ha servit també per a presentar el primer cupó de Sant Valentí, amb el qual l'ONCE vol sumar-se a la celebració d'un dels esdeveniments més importants de l'any per al sector hosteler.

CONCURSOS

A més, la FEHV i l'ONCE s'han unit per a engegar dos concursos en xarxes socials perquè els usuaris puguen aconseguir sopars romàntics en algun dels restaurants participants en el 'Catàleg de Sant Valentí'. En el primer d'ells, que compta amb la col·laboració de l'ONCE, entraran en concurs totes aquelles persones que pengen en les xarxes socials abans del 14 de febrer un 'selfie' amb el cupó especial de Sant Valentí i usen l'hashtag #cupONCEnamorados+el restaurant del catàleg al que vullguen anar.

Paral·lelament, en la pàgina de Facebook de SABOREACV els usuaris que compartisquen el post amb el Catàleg de Sant Valentí i deixen un comentari indicant el restaurant del catàleg on els agradaria celebrar Sant Valentí, també participaran en el sorteig d'un altre sopar romàntic per a dos persones.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento