Comunitat Valenciana

L'Escalante estrena dues produccions pròpies dirigides pels valencians Gabi Ochoa i Xavi Castillo

  • L'Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, estrenarà este febrer al teatre El Musical (TEM) dos espectacles propis que aprofundixen en la història més recent dels valencians i que estan dirigits pels artistes Gabi Ochoa i Xavi Castillo.
El Escalante estrena este febrero dos producciones propias
El Escalante estrena este febrero dos producciones propias
ESCALANTE
El Escalante estrena este febrero dos producciones propias

En un comunicat, la corporació provincial ha indicat que, coincidint amb el cinquè aniversari del que es va denominar 'Primavera valenciana', Gabi Ochoa dirigirà 'Vives', una obra que acostarà els estudiants de Secundària i al públic en general als successos reals esdevinguts a l'Institut Lluís Vives en febrer de 2012.

Es tracta d'una proposta escènica que pretén fer "una reflexió" sobre l'educació, la seua evolució (i involució), i sobre el llibre com bé material i espiritual. La producció està oberta al públic el 12 de febrer i el 8,9 i 10 de febrer per a escolars.

D'altra banda, Xavi Castillo proposa un viatge a "la nostra història més pròxima" amb la funció 'Viatgers del Temps', una creació de Pot de Plom Teatre en què l'espectador descobrirà a "una intrèpida companyia de còmics ambulants que en realitat són un grup de científics amb un prototip que és una màquina del temps que els transporta a diferents èpoques i mons imaginaris per a completar les seues investigacions".

La producció es representarà del 15 de febrer al 23 de març amb funcions obertes al públic el diumenge 26 de febrer i 5 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento