Comunitat Valenciana

Un metro atropella una furgoneta en un pas a nivell amb barreres a Paterna

  • Un comboi de metro ha atropellat este dilluns una furgoneta que es trobava parada en un pas a nivell amb barreres a la localitat valenciana de Paterna, segons han informat a Europa Press fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
Metro arrolla furgoneta en Paterna
Metro arrolla furgoneta en Paterna
CONSORCIO BOMBEROS
Metro arrolla furgoneta en Paterna

L'incident s'ha registrat cap a les 13.00 hores en la Línia 2 de metro, en el pas a nivell situat entre les estacions de Campament i Carolines-Fira.

En este pas a nivell es trobava parat un vehicle, per causes que s'estan investigant, quan un comboi l'ha atropellat. En eixe moment les tanques es trobaven trencades, per la qual cosa tot sembla indicar que el conductor de la furgoneta havia xocat amb elles i s'havia quedat dins de la via, han indicat des de Ferrocarrils.

Efectius del Consorci de Bombers de València han sigut els encarregats de rescatar l'ocupant del vehicle sinistrat. En total, s'hi han desplaçat fins al lloc dos autobombes, un sergent de Paterna i una unitat del Parc Central, han indicat des del Consorci.

El conductor de la furgoneta és un home de 48 anys, assistit per un equip mèdic de la unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), que l'ha traslladat a l'Hospital La Fe de València amb un traumatisme cranioencefàlic, han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Com a conseqüència de l'incident s'ha interromput també la circulació dins d'esta via durant aproximadament una hora, però a les 14.00 hores ja es podia circular per una de les vies entre les estacions d'Empalme i La la Canyada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento