Comunitat Valenciana

El preu de l'habitatge de lloguer a la Comunitat Valenciana puja un 12,4% en 2016, segons el portal d'Idealista

  • El preu mitjà per metre quadrat de lloguer va pujar un 12,4% a la Comunitat Valenciana durant 2016, i es va establir en 6,2 euros, segons l'últim informe de preus d'Idealista.
Alquiler, renta, piso
Alquiler, renta, piso
EUROPA PRESS
Alquiler, renta, piso

En concret, el preu mitjà del lloguer va créixer un 20,3% a València capital durant 2016, el major increment registrat per una capital espanyola. Esta pujada ha deixat el preu del metre quadrat en 7,5 euros. La província valenciana també va incrementar els seus preus en un 16,3%, fins a situar la renda d'un metre quadrat en 6,6 euros mensuals.

Per la seua banda, la província d'Alacant va experimentar durant els últims 12 mesos un increment de les rendes del 6,3% el que ha deixat la renda mensual de cada quadrat en 5,9 euros. A la capital l'increment va ser del 8,7%, que fa que els alacantins demanen pel llogar els seus habitatges una mitjana de 6,5 euros/m2.

Finalment, la província castellonenca va registrar un augment del 4,3% en el preu dels seus habitatges de lloguer. Actualment, el preu mitjà del metre quadrat supera a la província els 4,9 euros mensuals. La pujada a la ciutat de Castelló va ser del 12,5% fins a situar-se en 5 euros/m2

D'entre tots els municipis de la Comunitat, exceptuant les capitals, la pujada més forta va ser l'experimentada per Gandia (16,3%), seguida dels increments de Port de Sagunt (14%) Santa Pola i Paterna (10,5% en els dos casos). Cap dels municipis analitzats a la Comunitat Valenciana ha registrat descensos en els seus preus este any.

A Espanya, el preu de l'habitatge de lloguer ha acabat l'any amb un increment del 15,9%, que ha deixat el metre quadrat en 8,2 euros al mes. L'últim trimestre de l'any va accelerar el ritme de creixement, ja que els preus es van incrementar en un 8,2%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento