Comunitat Valenciana

Ferides lleus dues xiquetes en caure d'un tramvia al qual es van enganxar per no pagar bitllet

  • Els fets van ocórrer cap a les 21.30 hores de dijous prop de la parada de Reus, quan les dues menors es van enganxar al para-xocs d'un tramvia.
  • Les menors presenten lesions superficials en les cames, en concret excoriacions per l'arrossegament per l'asfalt, han indicat fonts de la Policia Local.
  • Es va mobilitzar una ambulància convencional que va traslladar a les xiquetes fins a l'Hospital La Fe de València, on van acudir els pares de les menors.
Un convoy de la Línea 4 del tranvía de Metrovalencia.
Un convoy de la Línea 4 del tranvía de Metrovalencia.
20MINUTOS
Un convoy de la Línea 4 del tranvía de Metrovalencia.

Dues xiquetes de 12 i 13 anys han resultat ferides de caràcter lleu dijous a la nit en caure de la part del darrere d'un tramvia a València, al qual es van enganxar per a no pagar bitllet, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Els fets van ocórrer cap a les 21.30 hores de dijous prop de la parada de Reus, quan les dues menors es van enganxar al para-xocs d'un tramvia, de la línia 4 de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), han explicat fonts d'esta empresa pública, que han indicat que el maquinista no es va adonar del que va passar.

Segons la Policia Nacional, un vianant va alertar del que havia passat, pel que va acudir fins a allà una patrulla, així com agents de la Policia Local, que van descobrir que les dues xiquetes s'havien enganxat a la part del darrere del tramvia i, en iniciar la marxa, havien caigut a terra.

Les menors presenten lesions superficials en les cames, en concret excoriacions per l'arrossegament per l'asfalt, han indicat fonts de la Policia Local.

Tal com ha explicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), fins al lloc es va mobilitzar una ambulància convencional que va traslladar a les xiquetes fins a l'Hospital La Fe de València, on, segons fonts policials, van acudir els pares de les menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento