Comunitat Valenciana

Revólver estrena 'Black Jack', primer single del seu nou disc, 'Capitol'

  • A més, les lletres narren el que li ha succeït al seu autor en els últims tres anys "de pell per endins".
  • Suposa una forma de tornar a mirar al passat però sense quedar-se ancorat en la nostàlgia.
  • La gira passarà per València (3 març, Sala Moon) i també per la ciutat d'Alacant (4 març, The One).
CARLOS GOÑI
CARLOS GOÑI
CARLOS GOÑI
CARLOS GOÑI

Els Revólver de Carlos Goñi tornaran el pròxim 10 de febrer amb el seu dotzè disc d'estudi, 'Capitol'. I com a primer single estrenen este divendres un tema titulat 'Black Jack', ja disponible en les plataformes digitals.

Este disc suposa una tornada a les arrels en el musical i una eixida de l'àmbit multinacional per a embarcar-se en la independència pura i dura. A més, les lletres narren el que li ha succeït al seu autor en els últims tres anys "de pell per endins", a diferència de la visió més expansiva que lluïa en el seu antecedent, 'Babilonia'.

Este LP suposa, per tant, una forma de tornar a mirar al passat, a l'essència del que li va fer a Carlos Goñi formar Revolver fa quasi tres dècades, però sense quedar-se ancorat en la nostàlgia. Com diu en Black Jack: "Tots els meus principis comencen pel final".

Les primeres dates del Capitol Tour ja estan anunciades. La gira començarà el 2 de març en el Festival Mil·lenni de Barcelona i passarà per València (3 març Sala Moon), Alacant (4 març The One), Bilbao (10 març Santana 27), Saragossa (11 març Oasis) i Madrid (12 març La Riviera).

Després serà torn per a Sevilla (23 març Custom), Albacete (24 març Palacio de Congresos), Jumilla (25 març Teatre Vico), Valladolid (31 març Teatro Carrión), Ponferrada (1 abril La Vaca) i moltes altres ciutats que falten per confirmar. Les entrades ja estan a la venda en www.gruporevolver.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento