Comunitat Valenciana

Les màximes apujaran cinc graus este dijous a València i fins a huit en alguns punts de la Comunitat

  • Les temperatures màximes ascendiran cinc graus a la ciutat de València durant la pròxima jornada del dijous 12 de gener, de manera que el termòmetre podrà superar els 20 graus després del pic de 16,5 assolit este dimecres.
Variación de las temperaturas máximas previstas para el jueves
Variación de las temperaturas máximas previstas para el jueves
TWITTER AEMET
Variación de las temperaturas máximas previstas para el jueves

A la resta de la Comunitat les màximes es mantenen en ascens però amb valors menys acusats a excepció d'algunes zones del nord-oest de Castelló, el sud-est de València i el nord-est d'Alacant, en les que es podran arribar als huit graus de variació en sol un dia.

Mentrestant, les temperatures mínimes seguiran sense canvis tant a València com el conjunt de la regió, entorn dels valors d'estos dies d'uns 8,9 graus a la capital del Túria, 11,1 graus a Alacant i 10,7 graus a Castelló; amb mitjanes de 13,2 graus tant a València com la capital alacantina i de 12,3 en la Plana, segons les dades d'este dimecres de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per al dijous, l'ascens de les temperatures màximes serà generalitzat a la Comunitat i localment fort a València, província on en la majoria de municipis apujarà el mercuri ben bé quatre graus.

Al 'cap i casal' s'esperen valors de 6 a 20 graus, una màxima que tornarà a baixar a 15 divendres 13 i continuarà la seua baixada dissabte i diumenge fins a 14 graus, este dia amb mínimes més fresques de 4 graus. Amb vista al cap de setmana no hi ha previsió de pluges a València, tot i que dilluns que ve i dimarts 16 i 17 de gener podria caure alguna ruixada d'acord al 45% i 30% de probabilitat de precipitacions, respectivament.

La situació serà molt semblant a Alacant, amb temperatures entorn dels 7 i 20 graus dijous, per a baixar progressivament l'endemà: 6 i 18 divendres fins a 4 i 14 diumenge. La caiguda de les mínimes es mantindrà fins al dimarts amb 1 grau esta matinada.

Mentrestant, a Castelló els pròxims dies seran menys calorosos amb màximes que no superaran els 16 graus i aniran en descens fins a 12 de diumenge. Les temperatures mínimes tampoc es recuperaran este cap de setmana i arribaran als 4 graus dissabte i diumenge, amb la previsió que puguen arribar als 0 dimarts que ve.

ALERTA PER VENT A CASTELLÓ

En les tres províncies es mantindrà el cel poc ennuvolat o clar amb intervals de núvols mitjans i alts en la vesprada de dijous, mentre el vent seguirà bufant de component oest fluix amb ratxes de moderat, fort únicament a l'interior i litoral nord de Castelló, segons l'avís groc de 'risc' d'Aemet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento