Comunitat Valenciana

Dorian i Roosevelt s'unixen al Low Festival 2017

  • El Low Festival 2017, que es celebrarà a Benidorm (Alacant) del 20 al 30 de juliol, anuncia "com a regal de Reis" cinc noves incorporacions, entre les quals destaquen Dorian i Roosevelt.

En esta ocasió, el certamen ha donat a conèixer cinc noms "de qualitat extra, incloent tres dels artistes revelació del passat 2016 a l'àmbit nacional i internacional".

Amb Roosevelt arribarà el ball al #Low2017. Es tracta de l'alter ego de l'alemany Marius Lauber, productor i DJ establit a Colònia que en el seu LP de debut "s'ha posat tota la crítica europea a la butxaca a base d'un pop electrònic irresistible i hiperballable".

Per la seua banda, Dorian tornarà al Low, després de l'èxit de la gira de '20 anys i un dia', per a oferir un dels seus "mítics" xous. Altres que porten els hits en la medul·la són Los Punsetes. La banda madrilenya es troba ja preparant els seus nous temes, que segur sonaran en el pròxim Low i que es convertiran un altre cop en imprescindibles de 2017.

Un altre nom destacat del ja passat 2016 és el d'Agorazein. C. Tangana i els seus s'han colat amb 'Siempre' en el més alt de totes les llistes nacionals i s'han erigit en referent indiscutible del hip hop i el trap nacional.

Qui també ha donat el salt a la primera línia de l'escena independent nacional l'any passat és Soledad Vélez. La xilena establida a València ha virat del folk a l'electrònica en el recent 'Dance And Hunt', i gràcies a la seua veu i carisma s'ha convertit en una de les grans revelacions del 2016 a Espanya.

Estos artistes s'unixen a bandes ja confirmades com Pixies, Franz Ferdinand, Mando Diao, !!!, Sidonie o Neuman.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento