Comunitat Valenciana

Ortiz a Oltra: "Ha passat de les samarretes a una condemna per no respectar la tasca d'oposició"

  • Eva Ortiz s'ha pronunciat en aquests termes sobre la condemna al Consell a pagar les costes d'un procés per no facilitar documentació al PP.
  • Segons els populars, el TSJCV ha transmés al Consell que "estan interrompent la tasca d'oposició del grup popular i, a més, de manera reincident".
  • Asseguren que hi ha 12 contenciosos més interposats a aquest "Govern tripartit populista i que no respecta les llibertats ni el treball de l'oposició".
Eva Ortiz
Eva Ortiz
PP
Eva Ortiz

La portaveu adjunta del grup parlamentari popular en les Corts i coordinadora general del PPCV, Eva Ortiz, ha assegurat aquest dimarts que la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, "ha passat d'estar amb samarretes en l'oposició i donar-nos a tots lliçons de moral, dir el que és ètic i estètic" a que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana l'haja condemnat per "no respectar la tasca d'oposició" del PP.

Ortiz s'ha pronunciat en aquests termes sobre la condemna al Consell a pagar les costes d'un procés per no facilitar documentació sol·licitada pel PP. La dirigent popular ha participat a Elx (Alacant) a la presentació de la ponència 'Europa i el nostre paper en el món', per part del vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado.

La síndica adjunta del PP en la cambra autonòmica -que ha substituït a l'acte la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, afectada per una grip- ha considerat que el TSJCV ha transmés al Consell que "estan interrompent la tasca d'oposició del grup popular i, a més, de manera reincident".

Segons ha dit, es tracta de la tercera condemna al "Govern del canvi a pitjor" que dirigeix la Generalitat Valenciana, per "simplement no donar informació a l'oposició per a poder treballar" i incórrer contra els seus "drets fonamentals".

Segons la seua opinió, Mónica Oltra és qui ha provocat aquesta condemna en costes perquè des del seu grup han demanat una documentació i no se la van donar en el termini sol·licitat, per la qual cosa el TSJCV va comunicar que hi havia un contenciós interposat i "llavors ja ella es va donar pressa a donar aquesta documentació".

Per a Ortiz, Oltra "ha passat d'estar amb samarretes en l'oposició i donar-nos a tots lliçons de moral, dir el que és ètic i estètic" que el TSJCV l'haja condemnat per "no respectar la tasca d'oposició del grup popular". A aquesta condemna se suma, segons ha dit, que hi ha 12 contenciosos més interposats a aquest "Govern tripartit populista i que no respecta les llibertats ni el treball de l'oposició".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento