Comunitat Valenciana

Adela Cortina, doctora 'honoris causa' per la Universitat Politècnica de València

  • La Universitat Politècnica de València (UPV) investirà el pròxim 20 de desembre doctora honoris causa a Adela Cortina, catedràtica d'Ètica i Filosofia Política de la Universitat de València i directora de la Fundació Étnor, segons ha informat esta fundació en un comunicat.
Adela Cortina
Adela Cortina
FUNDACIÓN ÉTNOR
Adela Cortina

El nomenament es produïx a proposta del departament de Projectes d'Enginyeria i del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esports, que vol destacar així la seua contribució a la societat i al conjunt de la ciència gràcies a la seua feina, docència i investigació a l'àmbit de l'ètica empresarial, segons les mateixes fonts.

Per a la concessió d'este mèrit acadèmic la UPV ha valorat la carrera acadèmica de Adela Cortina i la seua trajectòria intel·lectual, així com el seu compromís per a la construcció d'una societat més justa des de la filosofia moral. Així, la UPV ha destacat especialment els seus innovadors i pioners tasques en ètica professional, ètica de l'empresa, bioètica i neuroètica.

Adela Cortina, premi nacional d'assaig en 2014, ja ha sigut nomenada doctora 'honoris causa' per un bon nombre d'universitats espanyoles i estrangeres. L'última ha sigut la Universitat de Deusto, l'octubre passat, que per primera vegada atorgava este reconeixement a una dona.

Per a la directora de la Fundació Étnor "és una gran satisfacció veure'm reconeguda per una universitat del prestigi de la Politècnica, i a més en la meua pròpia terra".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento