Esther Pastor presenta la seua dimissió com a assessora d'Alberto Fabra

Esther Pastor presenta la seua dimissió com a assessora d'Alberto Fabra

  • La que fora secretària autonòmica d'Organització, Coordinació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Esther Pastor, ha presentat la seua dimissió com a assessora de l'oficina de l'excap del Consell, Alberto Fabra, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores d'esta decisió.

Esther Pastor era personal eventual d'Alberto Fabra, amb funcions d'assessora i unes retribucions corresponents a secretària del president.

Després de deixar de ser president de la Generalitat, Alberto Fabra, que actualment és senador territorial per la Comunitat, va decidir acollir-se a les prerrogatives que establix l'Estatut d'Expresidents de Comunitat Valenciana, com la disposició d'assessors, xofer, cotxe oficial i despatx, tot i que no va entrar a formar part del Consell Jurídic Consultiu (CJC).

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2900218/0/esther-pastor-presenta-seua-dimissio-com-assessora-dalberto-fabra/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios