Versión impresa

Esther Pastor presenta la seua dimissió com a assessora d'Alberto Fabra

  • La que fora secretària autonòmica d'Organització, Coordinació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Esther Pastor, ha presentat la seua dimissió com a assessora de l'oficina de l'excap del Consell, Alberto Fabra, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores d'esta decisió.

Esther Pastor era personal eventual d'Alberto Fabra, amb funcions d'assessora i unes retribucions corresponents a secretària del president.

Després de deixar de ser president de la Generalitat, Alberto Fabra, que actualment és senador territorial per la Comunitat, va decidir acollir-se a les prerrogatives que establix l'Estatut d'Expresidents de Comunitat Valenciana, com la disposició d'assessors, xofer, cotxe oficial i despatx, tot i que no va entrar a formar part del Consell Jurídic Consultiu (CJC).

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2900218/0/esther-pastor-presenta-seua-dimissio-com-assessora-dalberto-fabra/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR