Comunitat Valenciana

Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets

  • A l'acte, que es desenvoluparà demà dimarts, participaran els dirigents dels sis sindicats que formen part del Comité d'Empresa de RTVV.
  • Baix el lema 'RTVV: Qui no repara drets, consolida injustícies', la manifestació començarà a les 11 hores de la Plaça de l'Ajuntament.
  • A les 12.19 hores, coincidint amb el moment del tall de les emissions de la televisió autonòmica, es guardarà un minut de silenci.
Protesta de extrabajadores RTVV ante el Palau de la Generalitat
Protesta de extrabajadores RTVV ante el Palau de la Generalitat
EUROPA PRESS
Protesta de extrabajadores RTVV ante el Palau de la Generalitat

El Comitè d'Empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat per a este dimarts, coincidint amb el tercer aniversari del tancament de la cadena autonòmica, una manifestació per a reclamar la "reparació" dels seus "drets laborals" a través d'una solució "negociada", en què està previst que participen els dirigents dels sindicats en la Comunitat.

Baix el lema 'RTVV: Qui no repara drets, consolida injustícies', la manifestació eixirà des de les 11 hores de la Plaça de l'Ajuntament de València s'acabarà a la Plaça Manises, al costat del Palau de la Generalitat, on els extreballadors es concentren cada divendres des de fa tres anys.

Segons han informat en un comunicat, a l'acte participaran els dirigents dels sis sindicats que formen part del Comité d'Empresa de RTVV: Paco Molina (CCOO-PV); Vicent Maurí (Intersindical Valenciana); Daniel Matoses (CSIF); Ismael Montero (USO-CV); Guillermo Martín (UGT-PV) i José Luis Lázaro (CGT-PV).

A les 12.19 hores, coincidint amb el moment del tall de les emissions a la televisió autonòmica, es guardarà un minut de silenci. L'acte conclourà amb la lectura del manifest redactat per a este tercer aniversari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento