Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets

Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets

Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets
Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • A l'acte, que es desenvoluparà demà dimarts, participaran els dirigents dels sis sindicats que formen part del Comité d'Empresa de RTVV.
  • Baix el lema 'RTVV: Qui no repara drets, consolida injustícies', la manifestació començarà a les 11 hores de la Plaça de l'Ajuntament.
  • A les 12.19 hores, coincidint amb el moment del tall de les emissions de la televisió autonòmica, es guardarà un minut de silenci.

El Comitè d'Empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat per a este dimarts, coincidint amb el tercer aniversari del tancament de la cadena autonòmica, una manifestació per a reclamar la "reparació" dels seus "drets laborals" a través d'una solució "negociada", en què està previst que participen els dirigents dels sindicats en la Comunitat.

Baix el lema 'RTVV: Qui no repara drets, consolida injustícies', la manifestació eixirà des de les 11 hores de la Plaça de l'Ajuntament de València s'acabarà a la Plaça Manises, al costat del Palau de la Generalitat, on els extreballadors es concentren cada divendres des de fa tres anys.

Segons han informat en un comunicat, a l'acte participaran els dirigents dels sis sindicats que formen part del Comité d'Empresa de RTVV: Paco Molina (CCOO-PV); Vicent Maurí (Intersindical Valenciana); Daniel Matoses (CSIF); Ismael Montero (USO-CV); Guillermo Martín (UGT-PV) i José Luis Lázaro (CGT-PV).

A les 12.19 hores, coincidint amb el moment del tall de les emissions a la televisió autonòmica, es guardarà un minut de silenci. L'acte conclourà amb la lectura del manifest redactat per a este tercer aniversari.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2899459/0/treballadors-rtvv-convoquen-manifestacio-este-dimarts-per-exigir-reparacio-dels-seus-drets-laborals/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios