Comunitat Valenciana

El Mundial de Moto GP ompli el 93% dels hotels de València, segons Trivago

  • La final del Gran Premi de Moto GP, que es disputa este cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de Xest (València), ha omplit el 93% dels hotels de València
Imagen del Gran Premio de Cheste
Imagen del Gran Premio de Cheste
GVA
Imagen del Gran Premio de Cheste

durant els tres dies que es desenvolupa l'esdeveniment, segons ha informat el cercador Trivago en un comunicat.

Esta ocupació del 93% suposa un "notable augment" del 26% si es compara amb les xifres que es registren per a la setmana següent, podent valorar així el "positiu impacte" de l'esdeveniment a la ciutat i el "gran interès" que desperta a nivell nacional i internacional.

Tot i estos números "positius" pel que fa a l'ocupació hotelera, les xifres no passen l'"èxit" de la final de l'any passat, també disputada en el traçat de Xest, quan la planta hotelera de la ciutat registrava un "excepcional" ple hoteler del 98%.

El dia de major ocupació per a esta edició és la vigília de la gran final de diumenge, data per a la qual solament queda un 5% d'allotjaments disponibles a la ciutat. Este divendres, dia d'entrenaments, també registra un elevat índex d'ocupació del 90%.

Passar la nit a València costa 156 euros de mitjana este cap de setmana. Esta xifra suposa un augment del 83% si es comparem amb els 85 euros de mitjana que costa pernoctar a la ciutat durant el mes de novembre, segons les dades que recull l'últim estudi Trivago Hotel Price Index.

Així i tot, encara es pot trobar allotjament des dels 60 euros a València per habitació doble per al divendres i dissabte i des dels 25 euros per al diumenge del campionat. En comparació de l'any passat, el preu dels allotjaments és un 14% més barat esta edició, doncs el preu mitjà per habitació d'hotel se situava en els 183 euros durant el campionat de 2015.

Este increment en els preus mitjans es deu a la reduïda disponibilitat que oferixen els allotjaments de la ciutat per a la data, ja que els pocs hotels que tenen habitacions lliures són d'"alta categoria" i a estes altures compten ja únicament amb habitacions superiors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento