Sanitat explica que les farmàcies tenen des de 2012 una plataforma per a demanar cita en centres de salut

Sanitat explica que les farmàcies tenen des de 2012 una plataforma per a demanar cita en centres de salut

Sanitat explica que les farmàcies tenen des de 2012 una plataforma per a demanar cita en centres de salut
Sanitat explica que les farmàcies tenen des de 2012 una plataforma per a demanar cita en centres de salut (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La Conselleria de Sanitat ha explicat este dimecres, arran de la "perplexitat" mostrada pel Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (Cecova) davant de la intenció d'este departament de confiar a les farmàcies les cites per a vacunar de la grip als grups de risc, que existix des de 2012 una plataforma perquè les oficines de farmàcia demanen cita en infermeria i atenció primària, i la novetat és que enguany se'ls ha demanat col·laboració en la campanya de la grip.

Fonts del departament que dirigix Carmen Montón han explicat a Europa Press que esta plataforma, semblant a la qual s'utilitza per a demanar cita en els centres de salut a través d'internet, ha permès donar des de 2012 entorn de 1,3 milions de cites en centres de salut des de les farmàcies relacionades amb diferents motius.

Ara, la novetat és que se'n va a aprofitar per a concertar cites amb vista a la campanya de la grip, que arranca la setmana que ve, de manera que quan un farmacèutic veja a una persona que forme part dels considerats grups de risc puga concertar-li directament la cita al centre de salut per a vacunar-se, garantint sempre la confidencialitat, han indicat les mateixes fonts.

El Cecova havia manifestat en un comunicat desconèixer "com accediran les oficines de farmàcia a l'agenda de les infermeres per a programar les visites en els centres de salut" i ha mostrat la seua sorpresa pel fet que el Consell "confie la gestió d'este procés a empreses privades".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2867027/0/sanitat-explica-que-les-farm-cies-tenen-des-2012-plataforma-per-demanar-cita-centres-salut/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios