Comunitat Valenciana

Sueña Torrevieja abandona l'equip de Govern però assegura que no donarà suport a una moció de censura

  • Sueña Torrevieja ha abandonat l'equip de Govern de l'Ajuntament, del qual formava part al costat de PSOE, Verds, EU i APTCe. D'esta manera, els seus dos regidors abandonaran les seues competències en el si de l'executiu local, tot i que això no significa que recolzen una moció de censura.

Així ho ha informat el portaveu de l'agrupació, Pablo Samper, qui ha indicat que ara passen a l'oposició. En declaracions a Europa Press ha insistit que no preveuen una moció de censura perquè són un "partit nou i independent" que ha obtingut representació per a "contribuir al Govern del canvi" i impedir una nova legislatura del Partit Popular després de més de 20 anys governant. Per esta raó, no entenen esta opció que, com ha apuntat, d'altra banda insten des del PP.

Tot i això, ha manifestat que aquesta decisió, amb el suport del 97,5% dels seus militants i ratificada pel 100% de l'assemblea celebrada dissabte passat, respon a qüestions programàtiques i ètiques.

En este sentit, ha afirmat que deixen "molt clara" la seua posició d'abandonar l'equip de Govern i passar a l'oposició, però han presentat un document marc a l'alcalde, José Manuel Dolón (Els Verds), una "full de ruta" d'acord amb la qual poder arribar a acords puntuals al ple.

Este document inclou els seus compromisos programàtics i ètics, així com la continuïtat dels projectes de les seues regidories: Esports i Joventut, que dirigia Samper, i les de Cultura i Projectes, Obres i Servicis, al front de la qual estava el seu company, Alejandro Blanco.

D'esta manera estan "estenent la mà a l'entesa i l'estabilitat, sempre que es complisquen estos compromisos", ja que ha reiterat que treballen per l'interès dels ciutadans de Torrevella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento