Comunitat Valenciana

Cinesa Bonaire projecta hui 'Astral', el documental de 'Salvados' sobre els refugiats

  • Un total de 18 sales de Cinesa, entre les quals hi ha la de Bonaire a València, projectaran este dijous 13 d'octubre 'Astral', el reportatge documental del programa 'Salvados' (La Sexta) sobre el drama dels refugiats que fugen des d'Àfrica, arriscant la seua vida en creuar el mar Mediterrani, per a arribar a Europa.
Astral, primera película de Jordi Évole y Salvados
Astral, primera película de Jordi Évole y Salvados
ATRESMEDIA
Astral, primera película de Jordi Évole y Salvados

La projecció serà a les 16.30 hores en les sales Cinesa As Cancelas (Santiago de Compostel·la), Cinesa Diagonal (Barcelona), Cinesa El Foro (Mèrida), Cinesa La Cañada (Marbella), Cinesa Proyecciones (Madrid), Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat), Cinesa Urbil (Sant Sebastià); i a les 20.30 hores en Cinesa Bahía Santander (Santander), Cinesa Bonaire (València), Cinesa Camas (Sevilla), Cinesa Diagonal Mar (Barcelona), Cinesa Grancasa (Saragossa), Cinesa Intu Astúries (Oviedo), Cinesa Marineda City (A Corunya), Cinesa Max Ocio (Bilbao), Cinesa Nassica (Madrid), Cinesa Nueva Condomina (Múrcia) i Cinesa Zaratán (Valladolid).

La recaptació obtinguda d'estes sessions serà donada de manera íntegra a l'organització no governamental Proactiva Open Arms, amb l'objectiu de donar suport a les seues tasques de rescat de persones al mar Mediterrani.

L'equip de 'Salvados', liderat pel periodista català Jordi Évole, signa el seu primera pel·lícula documental amb el títol d''Astral' i narra la història d'un veler de 30 metres construït en els anys 70. L'embarcació sempre havia estat usada com a luxós vaixell d'esbarjo fins que, en la primavera passada, el seu propietari ha estat conscient que en este mateix mar pel qual ell navegava morien cada any milers de refugiats intentant arribar a Europa i ho va cedir a l'ONG Proactiva Open Arms.

Després d'un complex procés de remodelació, l''Astral' es va convertir en vaixell de vigilància i salvament i va salpar rumb a les costes de Líbia per a portar a terme la que seria la seua primera missió de rescat amb un equip de Salvados a bord. 'Astral' és la primera experiència de Jordi Évole i el seu equip en el cinema.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento