Versión impresa

Gas Natural i Aigües de Barcelona s'alien per solucionar incidències de forma més eficaç

Imagen del edificio de Gas Natural Fenosa en Barcelona
Imagen de la sede de Gas Natural Fenosa en Barcelona (GNF)
  • El conveni permetrà que Gas Natural i Aigües de Barcelona facin front a les incidències de forma més coordinada i eficaç.
  • Les companyies milloraran la comunicació i la coordinació.
  • L'acord compta amb la participació de l'Institut Cerdà.

Gas Natural Catalunya i Aigües de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per fer front a les incidències que afectin els serveis d'ambdues companyies d'una forma més coordinada i eficaç. Milloraran la comunicació i la coordinació entre els serveis tècnics de les dues companyies

Segons el conveni, les companyies milloraran la comunicació i la coordinació entre els corresponents serveis tècnics responsables de reparacions i d'operacions de les respectives xarxes de distribució, per tal de resoldre el més ràpidament possible les avaries i amb la menor afectació possible.

A través de l'enfortiment de les vies de coordinació i de comunicació entre ambdues companyies, es vol aconseguir una actuació ràpida durant les primeres hores de l'incident i una acció coordinada al llarg del seu desenvolupament. És per això que la informació tramesa entre ambdues companyies serà àmplia i fluida.

L'acord compta amb la participació de l'Institut Cerdà, atès que ha sorgit en el marc del Servei de Suport a la gestió de Crisis.

Comissió de Seguiment

Aquest pla de col·laboració comptarà amb una Comissió de Seguiment integrada per dos representants de cada empresa que mantindrà el conveni actualitzat, en valorarà el seu funcionament i desenvoluparà els acords.

El conveni s'aplicarà en tots aquells municipis en els quals les dues companyies tenen presència comuna en l'àmbit de Catalunya. Aquests són:

Consulta aquí más noticias de Barcelona.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:

Más fotos relacionadas

Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2845534/0/gas-natural-aigues-barcelona-alien-per-solucionar-incidencies-forma-eficac/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR