Entrevistats al carrer ramón albó

Yolanda Morancho Infermera, 35

«Moltes infermeres marxen a l’estranger». «Falten infermeres perquè la professió està mal pagada. Treballes els dies festius, fas torns de nit… i no t’ho compensen. Abans hi havia més infermeres, ara també, però moltes es busquen altres sortides. La gent jove quan veu el que hi ha busca una altra cosa. Moltes companyes han marxat a l’estranger».

Carme Mayor Jubilada, 74

«No netegen la nostra vorera perquè no pertany al districte». «El nostre bloc pertany a Sant Andreu i no netegen la vorera i la de davant, que pertany a un altre districte, sí. Quan arriben a aquest carrer passen de llarg. Ens vam queixar a l’Ajuntament i no ens han fet cas. Deuen dir : «que ho netegin els de Sant Andreu»… Estem abandonats.

Mario López Jubilado, 77

«Pueblo Nuevo parece Manhattan». «Nací en Alicante pero vine con cinco años. Viví en Pueblo Nuevo. La ciudad está mejor y peor. Es más ruidosa y está más sucia, pero se ha modernizado y es más bonita. Pueblo Nuevo debería llamarse Pueblo Novísimo. No parece Barcelona, parece Manhatan... son bloques deshumanizados. Hay especulación».

Manel Murciano Prejubilat, 61

«És millor perdre capacitat econòmica i gaudir».  «Era delineant i fa dos anys vaig dir a la feina: encantado de haberos conocido. Es preferible perdre part econòmica que no saber gaudir dels diners. La filosofia de les persones està  abandonada. Ara pinto quadres, escric poesia...».

Antònia Munt Jubilada, 67

«Donem de menjar a animals abandonats i semblem delinqüents».  «Em preocupa la despreocupació de l’Ajuntament envers els animals abandonats. No es compleix la llei. Donem de menjar els animals abandonats i semblem delinqüents... Tinc quatre gatets recollits del carrer».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento