Barcelona promociona l'esport dirigit per professionals en centres públics i privats

  • El lloc web www.bcn.cat/esportabarcelona ofereix informació sobre els equipaments.
  • La campanya busca la complicitat dels participants a través de les xarxes socials.
  • El Passeig de Gràcia acollirà el dia 27 una 'master class' de 'fitness' a l'aire lliure.
Estudiants fent esport a l'aire lliure a la Mar Bella de Barcelona.
Estudiants fent esport a l'aire lliure a la Mar Bella de Barcelona.
ARXIU
Estudiants fent esport a l'aire lliure a la Mar Bella de Barcelona.

Barcelona promociona l'esport dirigit per professionals en centres esportius públics i privats sota el lema #esportabarcelona. Suma't a la ciutat més en forma.  La campanya l'ha creada l'Ajuntament amb els operadors implicats i empra la seva imatge visual a partir de les propostes presentades per estudiants del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

Forma part del projecte de fi de grau de l'assignatura de Comunicació Social, Institucional i Política. Els cartells de la campanya porten impresa el lema: «Fer esport és el que es porta. Barcelona té molts centres i clubs on pots fer esport dirigit per professionals qualificats». Ja estan presents als carrers barcelonins des del passat 4 d'octubre.

Hi ha també una pàgina web pròpia, www.bcn.cat/esportabarcelona, amb informació ciutadana d'utilitat quant a la recerca d'un equipament esportiu adient per a cada necessitat i cada preferència. Des d'aquest portal a Internet es pot buscar el gimnàs més proper a casa, per exemple.

Des de la xarxa social Instagram també es convida als barcelonins a fer-se una fotografia amb l'etiqueta esportabarcelona i a geolocalitzar-se en el centre esportiu. El web abans esmentat també disposa d'una aplicació d'Instagram per tal que els usuaris puguin pujar fotografies fent esport des d'algun centre. De moment, s'han adherit a la campanya més de 50 centres.

Durant el mes d'octubre també s'han programat un seguit d'actes que tindran com a cloenda una master class de fitness a l'aire lliure d'una hora de durada, el proper diumenge dia 27 d'octubre al Passeig de Gràcia amb Provença. En ocasió del Fitness Day s'instal·larà una gran tarima central a la cruïlla d'aquests dos carrers on està previst que hi participin prop de 60 monitors i monitores de diferents centres.

Per una ciutat més sana

La classe arrencarà a partir de les 10.30 hores. Divendres dia 25 es farà una jornada de portes obertes a tots els centres i clubs inclosos a la campanya i dissabte al matí s'organitzaran activitats prèvies als carrers. El sector esportiu de la ciutat vol reforçar la presència de la seva àmplia oferta esportiva en la ment dels ciutadans.

L'Institut municipal Barcelona Esports (IBE) ha estat el reponsable de generar aquesta campanya conjunta fent difusió a partir de les diferents eines de comunicació que té el consistori.

D'aquesta manera, s'acompleix un dels principis del Pla Estratègic de l'Esport, que el promociona com un dels principals motors econòmics i de generació de riquesa i de llocs de treball de la ciutat. La tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha destacat el gran potencial dels professionals que treballen en aquest àmbit, que «també genera molts llocs de treball a la ciutat».

I ha afegit: «Tots junts tenim un objectiu comú, que és una ciutat sana, fomentant l'activitat fisico-esportiva, els hàbits saludables, la bona alimentació i els serveis esportius de primera qualitat que tenim a Barcelona».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento