A la Lliga sí és intractable

El Barça continua invicte a l’ACB després de superar amb facilitat al Lagun Aro al Palau. El Joventut es va deixar sorprendre a casa.
Juan Carlos Navarro entra a cistella davant Román Montáñez, del Lagun Aro Bilbao.
E.F.E.
Després de patir la primera derrota de la temporada, dijous a l’Eurolliga, hi havia molta expectació per veure com el Barça encaixava el cop, però de seguida es va veure que el conjunt de Dusko Ivanovic continua intractable a la Lliga ACB. El Barça va marcar diferències des del primer quart i va aconseguir la seva setena victòria en set jornades, que el mantenen com a líder invicte del campionat.

Tot i així, els blaugranes van tardar uns minuts a entrar en calor, ja que només guanyava 9-8 al minut 6 de partit. Va ser a partir de llavors quan sis punts consecutius de Juan Carlos Navarro van donar al Barça l’avantatge suficient per tranquilitzar els ànims i encarrilar el triomf.

Domina el rebot

El conjunt basc va intentar aixecar el partit al segon quart, però el Barça es va mostrar molt segur en els rebots i no va permetre que el rival s’aproximés al marcador. Kakiouzis es va despertar en atac i va trencar definitivament l’encontre, amb un contundent 43-26 al descans.

Als punts de Kakiouzis i Navarro es va sumar l’encert de Willimas des de línea de triple, i el Barça va continuar manant sense problemes al tercer període. A l’últim quart, l’equip d’Ivanovic va baixar el ritme, però la victòria ja estava a la butxaca.

Joventut 84 Fuenlabrada 87

Rudy Fernández, en llitera. El DKV Joventut va ensopegar anit a l’Olímpic de Badalona contra un Fuenlabrada, que sempre va anar a remolc dels verd-i-negres, però que va ser superior als minuts decisius. Els homes d’Aíto García Reneses es van confiar quan tenien el partit dominat i el rival madrileny els va sorprendre al final.

A més, Rudy Fernández va abandonar la pista en llitera després de patir un cop contra el pívot Salva Guardia quan només quedaven sis segons. L’escorta mallorquí havia estat el jugador més determinant de la Penya, amb 32 punts. Rudy, amb una commoció cerebral, es va recuperar al vestidor i no va haver de ser traslladat a l’hospital.