Invisibles

Hi ha gent de la qual ignorem moltes coses. La pressió moralista fa amagar determinats tabús. El 20% de la població és bisexual, però els prejudicis socials imposen discreció. Els gais seropositius del VIH/sida viuen sota l'anonimat. Pocs es presenten en públic, com l'assenyat Quim Roqueta, nou vicepresident electe del Consell Municipal de Barcelona de Persones Homosexuals i Transsexuals.

Enguany celebrem el 20è aniversari del Gran Ball de Solidaritat amb els gais positius: demà, dia 27, a Lothus Theater (carrer Bailén, 22), a les 21 hores. Certament, el moviment gai ha aportat a la societat el missatge del sexe més segur, l'ús del preservatiu i la recomanació de fer-se el test.

Malauradament tornen a apujar les infeccions. La doble opressió que recau sobre les lesbianes, per dones i per homosexuals, també les ha fet invisibles, però han avançat força i formen famílies (vegeu l'excel·lent documental: www.homobabyboom.com.).

Per parlar de tot això, el grup LesCAT organitza una trobada dissabte, dia 29, al Centre Cívic de la Barceloneta. Quan veig a la televisió tantíssima violència, no entenc que ningú no s'escandalitzi. La sexualitat encara espanta. El món a l'inrevés.

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios