Bona ocasió per canviar d'automòbil

  • La Fira de Barcelona acull el Saló de Vehicles d'Ocasió.
  • Auto Retro ocupa 30.000 metres quadrats.
  • Hi ha més de 300 expositors d’Espanya i Europa.

El Saló de Vehicles d’Ocasió 2009, que va obrir les portes a la Fira de Barcelona el passat 28 de novembre, ha venut en la primera setmana en exposició una quarta part dels vehicles que té exposats.

A aquesta cita amb l’automoció se suma a partir de divendres el Saló Auto Retro Barcelona, el més important de les seves característiques a l’Estat. El certamen és líder espanyol en els sectors de l’automòbil i de la motocicleta. El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Francesc Narváez, serà l’encarregat d’inaugurar el saló a partir de les 11.00 hores d’aquest matí.

La plaça de l’Univers acull el CarCorral, un espai a l’aire lliure on es mostren clàssics de tota mena. Al pavelló número 2 de la Fira s’exposa una de les peces més valuoses de la trobada: es tracta del Brabham BT49 de Fórmula 1 que va portar al pilot brasiler Nelson Piquet al títol mundial de l’any 1981.

A més, el saló ofereix una retrospectiva dels 50 anys del Mini, amb el Mini Cooper amb condicions especials per a la seva adquisició. En l’apartat de serveis, els visitants compten amb l’estació ITV per a Històrics i Clàssics; els shows de Mr. Bean, Marilyn Monroe i Gilda a càrrec d’actors i la mostra d’elements nàutics i d’aviació. Auto Retro ocupa 30.000 metres quadrats amb més de 300 expositors d’Espanya i Europa.

* Fira de Barcelona i Plaça de l’Univers. De les 10.00 a les 20.00 hores. Preu: 15 euros (adults) i 5 euros (de 7 a 14 anys).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento