La meitat dels delictes es fan a Ciutat Vella i l’Eixample

Els dos districtes barcelonins junts sumen el 46% dels fets delictius que s’han comès en dos mesos a la ciutat.
Només els districtes de Ciutat Vella i l’Eixample concentren gairebé la meitat dels delictes que es cometen a Barcelona. Ambdós es reparteixen el 46% dels fets delicitus perpetrats durant els dos primers mesos de l’any.

Així ho va admetre ahir Jordi Hereu, regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, en ser interpel·lat pel regidor del grup del PPC, Alberto Villagrasa, sobre els nivells de seguretat per barris.

Crítiques ciutadanes

Ciutat Vella i l’Eixample concentren cadascun un 23% dels fets delictius, mentre que a Sants-Montjuïc i Sant Martí, un 20% cadascun del total de delictes comesos a Barcelona. La resta de districtes sumen el 10%.

El regidor del PP va recordar que són molts els «ciutadans que reclamen més seguretat» i va avançar que «la mala aplicació de l’ordenança del civisme» ha fet augmentar els índexs d’inseguretat que, d’altra banda, es nota en el baròmetre municipal.

Més policies que al futbol

Dimecres uns 200 veïns van tornar a manifestar-se contra la narcosala de Vall d’Hebron. En aquesta ocasió, el departametn d’Interior ha contrarestat les crítiques per la presència policial, desvetllant que s’han destinat més agents a les manifestacions que dues temporades al Camp Nou.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento