Un nou passadís unirà les estacions de FGC de Sant Gervasi i la Plaça Molina

Vestíbul renovat.
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ha adjudicat diferents obres per millorar el transport públic. Una de les més importants és la connexió de les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Plaça Molina i Sant Gervasi.

La unió d’aquestes dues estacions de línies diferents, que costarà 7,8 milions d’euros i estarà feta d’aquí a dos anys, serà possible gràcies a l’obertura d’un passadís subterrani que ja existeix però està tancat al públic. També es construirà un nou vestíbul a la plaça Molina i està previst que també s’adaptin les dues estacions a les persones amb mobilitat reduïda.

A més d’aquesta millora d’estacions, la Generalitat també ha adjudicat les obres de construcció de les noves seus de FGC i GISA. Les dues seus costaran un any i mig d’obres i 17,8 milions d’euros. Es faran als terrenys de FGC de Sarrià, a la Via Augusta, entre els carrers de Cardenal de Sentmenat, Castellnou i Vergós, segons el projecte de la Conselleria.

També al Llobregat

Algunes poblacions del Baix Llobregat també milloraran les seves estacions, com Abrera (on s’instal·laran ascensors), Martorell-Vila (on es construirà un pas inferior sota les vies) o Pallejà. També s’interconnectaran les estacions de FGC d’Olesa, Martorell i Monistrol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento