Clos vol més impostos pels rics perquè creix el nombre de pobres

En el seu discurs anual al Col·legi de Periodistes l’alcalde fa un balanç del 2005 dient que «han passat més coses que el Carmel».
L’alcalde Clos va advertir ahir que l’experiència de Barcelona «mostra que les necessitats socials creixeran més» i va reclamar un «esforç» perquè tothom tingui dret a rebre ajudes.

Aquest esforç, segons va dir, passaria per recaptar més recursos de les persones que tenen «majors rendes». Segons va explicar, un 30% dels barcelonins tenen segona residència, mentre que 800 persones no tenen on dormir.

El Carmel i altres punts

En el seu discurs anual al Col·legi de Periodistes, que en aquesta edició no el portava escrit, l’alcalde va insistir en que, durant el 2005, «han passat altres coses a part del Carmel». Entre elles, va destacar la Carta Municipal, el desplegament dels Mossos d’Esquadra, els acords amb les Conselleries de Benestar Social i Educació, l’àrea verda, la inauguració del mercat de Santa Caterina i de la biblioteca de Lesseps, el milió de llocs de treball enregistrats a la Seguretat Social i l’ordenança de civisme. Per al 2006, Clos va assegurar que l’Ajuntament «continuarà apostant» per l’espai públic, el transport, la neteja i el manteniment i la inclusió social.

«També hi volem entrar»

El discurs de Clos va començar deu minuts tard perquè tres disminuïdes físiques, de l’entitat Dones No-Estàndard, estaven fent una protesta a les portes del Col·legi de Periodistes, per reclamar que se suprimissin les barreres arquitectòniques de l’edicifi. L’alcalde es va comprometre a que si no se suprimeixen, el discurs de l’any vinent serà en un altre lloc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento