Cap d’any per recordar

I és que el 2005 no es pot acomiadar de qualsevol manera, tria la teva entre el ventall de possibilitats que et proposem per fer la festa inoblidable.
.
.
Foto
.
Fer diferent una nit és senzill, però fixar en el record un cap d’any és una altra cosa més difícil d’aconseguir i que requereix una bona selecció del local i de l’ambient. Acaba el 2005 amb coses per recordar.

Si les vostres preferències van cap a la bona música, el primer suggeriment és The Sound (entrada lliure. Almogàvers, 116), on el ball està garantit fins al límit de les forces, gaudint dels dj’s residents. De decantar-se cap el ritme tropical és recomanable el Mojito Club (251. Rosselló, 217) amb el cotilló sorpresa i sense haver de preocupar-te per l’espai de ball.

Els sons elegants ens transporten a The Sutton Music Club (361. Tuset,13) amb la diversió garantida. La nit no quedaria complerta sense esmentar una de les reines per excel·lència, Pachá Barcelona  (301. Av. Dr. Marañón, 17), la líder de les sorpreses que promet una festa espectacular amb performances i sessions d’alt nivell. I en el menú de cap d’any no podia faltar el glamour de Discothèque Club (351. Poble Espanyol), amb més performances, discodancers i una pista plena de gent amb ganes de passar-ho molt bé.

Si a més de diversió busques bona cuina, busca-ho a Sugar Club (24 a 361. Moll de Barcelona, World Trade Center), és una aposta segura per entrar el 2006 amb bon peu i amb bones dosis d’elegància.

A tener en cuenta

Antes... Aquellos que acudan a macrofiestas deben tener en cuenta: primero, aseguraos de que el local tiene los permisos para organizar la fiesta. Segundo, comprobad que no se supera el aforo permitido. Tercero, el derecho de admisión no puede ser indiscriminado. Cuarto, guardad la entrada y la publicidad para posibles reclamaciones a realizar al local.

... y después. Para que la resaca se haga más llevadera recuerda: 1- Es falso que la cerveza quite la resaca. 2- Bebe abundante agua para rehidratarte. 3-Descansa y procura dormir. 4-Evita la comida picante y opta por algún caldo y comida ligera. Pese a todo ello, los médicos dicen que lo mejor contra la resaca es no beber.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento