Perversió sobre l'ofici de ser actor

  • Pep Cruz protagonitza i dirigeix 'Còmica vida'.
  • L'espectacle és obra de Joan Lluís Bozzo.
Nöel Olivè en companyia de Pep Cruz dalt l'escenari.
Nöel Olivè en companyia de Pep Cruz dalt l'escenari.
ARXIU
Nöel Olivè en companyia de Pep Cruz dalt l'escenari.

L’ofici de ser actor inspira Joan Lluís Bozzo, l’alma mater de la companyia de teatre Dagoll Dagom, el seu primer text d’autoria pròpia. Còmica Vida compta ja amb un dilatat recorregut per sales de tot Catalunya, però no és fins dimecres que aterra a la ciutat de Barcelona, concretament al teatre Poliorama que Dagoll Dagom gestiona conjuntament amb Tricicle.

L’encarregat de dirigir i donar vida a aquesta història sobre els comediants és un habitual de Bozzo, l’actor gironí Pep Cruz. L’obra farà estada fins al 16 de maig a La Rambla. L’estrena oficial va ser el mes de novembre del 2007 a la Sala Planeta de Girona capital dins el prestigiós festival Temporada Alta.

A més de Cruz (Paco), interpreten la peça Noël Olivé (Laura) i Jordi Coromina (Eloi). Tres dels personatges inicien l’espectacle passant les vacances en un poble de muntanya. Paco, un actor conegut, pronuncia el pregó que dóna la benvinguda a la festa major de la vila. La seva intervenció serà el tret de sortida de la celebració.

* Teatre Poliorama. La Rambla, 115. Dimecres a partir de les 20.30 hores. Preu: de 19 a 27 euros. Més informació a la pàgina web www.teatrepoliorama.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento