Reclamen des de fa sis anys que posin un semàfor a una cruïlla perillosa

Reclamen des de fa sis anys que posin un semàfor a una cruïlla perillosa

Hi faran una rotonda.
Els treballadors del polígon industrial de Can Calderón i que van a la feina en transport públic ja estan cansats de jugar-se la vida cada dia.

Aquesta zona industrial, situada a peu de la carretera C-245 i entre els termes municipals de Sant Boi de Llobregat i Viladecans, disposa de molts pocs semàfors i passos de vianants, malgrat que hi ha parades d’autobusos, segons denuncia Isabel Fernández, una de les treballadores. Això fa que les persones creuin la carretera per on no pertoca i, a banda del perill que comporta, fins i tot els Mossos d’Esquadra ja han imposat alguna multa per creuar per un lloc indegut. Segons Fernández «fa més de sis anys que hem demanat que posin un semàfor a la cruïlla de la C-245 amb Mare de Déu de Núria, però ens envien d’un lloc a altre».

Fonts de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat han indicat a 20 minutos que la Direcció General de Carreteres està redactant un projecte per construir una rotonda a aquest indret.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/64871/0/Reclamen/posin/perillosa/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios