Les dones que s’operen fugen ara dels grans pits

Els cirurgians diuen que les pacients són joves acomplexades, però no volen que ningú noti que han passat per un quiròfan, a diferència de fa anys.
Cau el mite Pamela Anderson. A diferència dels 90, les dones que acudeixen a la cirurgia plàstica busquen uns pits més «naturals» i «discrets» que els que exhibeix la voluptosa rossa, va dir ahir el cirurgià José María Palacín, de la clínica Teknon.

De fet, la majoria de les pròtesis que s’implanten ara corresponen a les talles 90 i 95, quan fa uns anys se superava la 100. El canvi de gustos respon a que ja no volen que la gent noti que porten silicona sinó «sentir-se bé», en paraules del cirurgià José Luis Martín Del Yerro, de l’Hospital Montepríncipe
«És força freqüent que la que es va posar una pròtesi gran torni per  una més petita»

J. M. Palacín

Cirurgià de la Teknon

de Madrid, que va destacar el «dolor psicològic i baixa autoestima» fins al punt que són noies que «viuen amb farcit».

El tipus de silicona, més fidel a la mama natural, i una pròtesi compensada amb l’estructura corporal de la dona han ajudat a aconseguir l’harmonia. Els cirurgians es neguen a operar el 15% de les dones que reclamen una intervenció perquè «demanen un aspecte inadequat per a elles o tenen expectatives desmesurades», segons Palacín.

Un 40% dels augments de pit es fan a dones a qui la maternitat els ha enlletgit la mama, però també suposen un gruix important les molt joves, de 20 anys, amb pits deformats o asimètrics per causes genètiques.

Alerta amb les ofertes

Els dos cirurgians van aconsellar a les futures pacients que s’informin de si el cirurgià és titulat perquè fugin dels centres que emfatitzen els preus per sobre de les qüestions mèdiques. Una mamoplàstia costa entre 4.000 i 6.000 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento