El tramvia tampoc avisa dels bitllets no integrats

Els usuaris no poden saber que els títols senzills no valen per altres transports, com a mínim, fins que els han adquirit.
Amb una pista facilitada pel lector Pierre Ligavan

La tarifa integrada del transport metropolità té llacunes. Els bitllets senzills del tramvia tampoc no es troben dins la integració, tal com passa amb la resta de transports metropolitans, segons va desvelar 20 minutos el 26 d’octubre.

Els confiats usuaris compren el bitllet amb les caràtules dels transports i del sistema tarifari integrat. Només després d’adquirir el bitllet, una sobreimpressió adverteix que el tiquet no està integrat.

Frau als usuaris?

Sindicats com la CGT ja han advertit que mantenir aquesta pràctica pot ser un frau. A més, els bitllets que es bescanvien a les guixetes «en casos excepcionals, com les avaries» tampoc no són integrats, ja que són bitllets senzills, però els clients els han pagat com un abonament integrat per poder-lo fer servir en qualsevol altre mitjà de transport.

L’empresa TRAM admet aquesta deficiència «però no la podem canviar», ja que depèn exclusivament de l’Autoritat del Transport Metropolità. Afegeixen que a la web oficial «separem el bitllet senzill dels títols integrats».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento