Denuncien abusos sexuals a un centre de menors

Investigació judicial.
El departament de Benestar i Família va rebre un vídeo amb les imatges de tres noies que asseguraven haver estat testimonis d’abusos sexuals i maltractaments a altres companyes del centre d’acollida Vilana, a Sarrià-Sant Gervasi.

La Fiscalia de menors investiga el cas que van denunciar les noies, ara en parador desconegut un cop van ser traslladades de centre, i que es podrien trobar fora d’Espanya perquè són estrangeres.

El jutge ja ha interrogat  diversos testimonis i monitors de la casa, que acollia  noies d’entre 12 i 18 anys en situació de desemparament. Els abusos podrien haver-se produït entre el 1997 i el 2000. A finals del 2001, va tancar per tornar a reobrir com a centre de reinserció laboral per a joves estrangers.

A l’actualitat, no n’hi ha cap dels monitors que podrien resultar acusats per la filmació, tot i que no es descarta que algun d’ells encara podria estar treballant per la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA), que va instar la fiscalia a investigar els fets. El cas el van començar a investigar els Mossos, però després ha passat a la Policia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento